CookiesAccept

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

           Handen michelangelo links  

       Feduutsie

 

Bach Bloesem Remedies

voor een positieve kijk op het leven en een gezonde balans tussen geest en lichaam.

De bloesemtherapie is begin vorige eeuw ontwikkeld door de Engelse arts dr. Edward Bach. De therapie kent 38 remedies op basis van bloemen en planten. Elke remedie heeft specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. 

De remedies zijn gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor de hele familie. Ze zijn ook te gebruiken voor dieren en planten. De remedies kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en ze belemmeren de werking van andere geneesmiddelen en medische behandelingen niet. Kortom, ze bieden jong en oud de nodige ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest. 

Let op: de Bach Bloesem Remedies vervangen geen noodzakelijke medische behandelingen! 

De remedies bevorderen het omzetten van een negatieve houding naar een positieve. Hierdoor kan men onder andere ziektes, angst, stress, verdriet, vermoeidheid, burnout, somberheid, onzekerheid en eenzaamheid beter hanteren.

Het helpt je om beter om te gaan met de emoties in het dagelijkse leven die je uit balans brengen. 

Een remedie bestaat uit een druppelflesje met zuiver bronwater met daarin druppels van 5 á 6 verschillende bloesems. Vanuit dit flesje gebruik je 4 keer per dag 4 druppels. De inhoud van het flesje is genoeg voor 3 tot 4 weken.